Minä ja Karamellini

Kyllä tästä blogista varmaan saa aika hyvin selvää kuka olen mutta voihan sitä aina vähän selventää :D

Minähän siis olen 21 vee tyllerö ja tällähetkellä vietän työtöntä elämää.

Minulla on ruskeat silmät ja hiukset (joskin värjään päätäni usein) , paljon korvakoruja ja huulikoru. Huono näkö ja hassuja silmälaseja.. olen suunnilleen 170 cm pitkä ja olen laiheliini. Omistan pitkät sormet ja suun jota on välillä vaikea sulkea. Tatuointeja on kertynyt toinen käsi täyteen ja jatkoa on rinnassa, alamahassa ja jaloissa .. välillä innostun likaa..

Harrastelen niitä täitä, yleensä tatuoin, piirrän tai neulon/virkkaan/ompelen.. Rakastan salmiakkia ja suklaata, ruuanlaittoa, laiskuutta, kesää, turkoosia ja punaista, villapaitoja, muffinsseja, kaikkea ylisöpöä, musiikkia, tatuointeja,huiveja, mielipiteitä, pipoja, valokuvia, vanhoja vihkoja, sormuksia, korurasioita, muistolaatikoita, tunnelmavaloja, kynttilöitä, teetä, kahvia kermavaahdon kanssa,
kissan viiksiä,  yllätyksiä, kukkia, isoja pehmeitä sohvia, meikkaamista, ompelemista, kainalossa nukkumista, onkimista,tossuja, värejä, kankaita, toimintaa, ajatuksia, hölmöilyä, hengailua ja vaikka mitä muuta!
Asun avopuolisoni Teemun, kämppisteni Tatun ja Jp:n, sekä neljän kissan kanssa kivassa rivitaloasunnossa Tampereella.

Nipsu                                                                                   Mörkö                                                      Nyyti

Viuhti

Ja kyllä olen nimennyt kaikki kissani muumihahmojen mukaan -____- ja kyllä, Mörkö on tyttö.
Uusin tulokas on vielä hyvin pikkuinen Viuhti-poika. Mikä tuuri että sen nimi oli jo otettaessa Viuhti! Hyvää jatkoa muumiseurueelle :) Viuhti on Tatun oma haisuli!