Omituiset omaisuuteni

Tänne minä laitan näytille kaikki omituiset tavarani!TIIKERIRUUKKU!

Muutama  päivä sitten löysin tämän maailman hienoimaan ruukun tavarakirpparilta :D
Se oli rakkautta ensisilmäyksellä se! Tikrun pää on aikas iso, melkein ihmispään korkuinen ja sitä huomattavasti leveämpi. En todellakaan tiedä mistä se on kotoisin mutta ilmeisesti se on ainakin käsin maalattu. Maksoin mokomasta 13 euroa (joka on aika harvinaista että maksan kirpparitavarasta niin paljon)
mutta on se kyllä sen arvoinen! Nyt se koristaa olohuonettamme digiboxin päällä ja irvistelee talon muille kissoille <3KORURASIA<3

Sain syntymäpäivälahjaksi hyvältä ystävältäni Jonnelta maailman suloisimman korurasian! Oli minulla ennestäänkin pieni vastaava, mutta siihen oli jo vuodet jättäneet jälkensä. Ei lukkoa, eli se ei pysy kiinni, kolhuja, säröjä ja kuosikin oli ruma :-D Tämä oli kyllä oivallisin synttärilahja minkä olen saanut! Kaikki rimpsuni mahtuvat samaan laatikkoon (sillä niitä on aika paljon) ja alempana on vielä lokero lävistyskorukokoelmalleni <3 Synttäreistä asti se on ollut avoinna, keskellä olohuoneen pöytää, koska se on niin kaunis etten halua laittaa sitä makkariin piiloon :-)

Voiko tyttö parempaa lahjaa saada <3
HATTIVATTI METALLIBOXI


Tämä on yksi näistä -pakko saada heti tämä- ostoksista. Rakastan vanhoja Muumeja! Varsinkin niissä paksummissa, yleensä englanninkielisissä Muumi sarjakuvakirjoissa on aivan ihana piirustustyyli! Tarinat ja huumorikin on enemmän viihteellistä aikuisille kuin lapsille. Säilytän tässä ihanassa askissa Dinosaurus laastareita :-D must have ostos from Ilmatpois. Laatikko taitaa olla Kodintukusta.

alempi kuva on hieman epätarkka mutta olkoon

PIKKULAATIKOT


Joskus tylsänä hetkenä tein pikku laatikoita keittiötavaroille, kuten teelle ja mausteille jne.
Toisen laatikon kannessa on iskän kuva noin 16 vuotiaana :D
Rakastan pikku purkkeja, rasioita ja laatikoita <3
Tämä tässä on kauan aikaa sitten iskältä saatu metallirasia, ja se on minulle hyvin hyvin rakas !
Tämän Purnukan ostin Vantaalla, myyrmäessä sijaitsevalta kirpparilta! Rakkautta ensisilmäyksellä kuten aina!
Joku on osannt suunnitella värit ja kuvat kodilleen. Ei vanhan tavaran voittanutta!


sokeria siinä säilytttää hän


PALO-AUTONI <3

Ilmatpois lempiliikkeeni :D Nämä siis ostin kauemman aikaa sitten ilmatpoissin alelaarista VIIDELLÄ EUROLLA kappale! hyvä diili sanon minä. Tykkäilen kaikesta vanhanaikaisesta, varsinkin autoista ja nämä on niin ihana löytö! Pituutta on autoilla varmaan joku 30-40 senttiä ja ne keräävät pölyä ja huomiota hyvin näkyvillä, hyllyn päällä.
KENGÄT <3

Näillä kengillä on (uskokaa tai älkää) kävelty mainittavan paljon :D Helsingissä viipotin nokka pitkällä menemään, ja välillä myös pitkällään kadulla.. uskomattomista koroista huolimatta, HUIPPUHYVÄT kävellä!

ihanat nilkkojentappaja lepardi piikkarit!

Nämä on ihanat puupohjaiset pinup korkkarini! Huomatkaa miten olen ajatellut korkojen käytännöllisyyttä kaikissa kengissäni :D Ei nämä mihinkään päivittäiseen kaupunkikävelyyn ole kyllä omiaan,mutta kyllähän nämä jalassa on välillä kiva näyttäytyä.

rusetit on niin ihania

Nämä pitsikorkkarit ostin alkunperin valmistujaisiini ja ne on hyvät juhlakengät! sopivat melkein minkä tahansa mekon kanssa.