maanantai 1. marraskuuta 2010

Halloween!

No huh huh mitkä halloween bailut! Mikun kanssa innostimme ihmisiä pukeutumaan ja olemaan kerrankin lapsellisia! Hyvin onnistui ja kaikki näyttivätkin suhkot järkyttäviltä pienen meikkausoperaation jälkeen.
Mehän Mikun kanssa suunniteltiin pukumme jo ajoissa ja pienen kierrätyskesus-kirppari kiertelyn jälkeen löysimme sopivat rekvisiitat! Oltiin sitten koulutyttö zombeja! HOHOO!






Ja päällemmehän me roiskimme ihka aitoa naudan verta! Homma meni vähän häslingiksi kun jo hieman nauttineena rupesimme maskeeraamaan muitakin verellä ja kajaalilla :) Vessamme näyttää hieman teurastamolta..

Happy horror crue

Zombi kaulailee? Yrittää kaulalle?


Äänetöntä väittelyä

Zombi ja Noita Papin kimpussa. Ja hän kun toivoi vain yhtä pikkupoikaa polvelle istumaan :D


Lisää kuvateksti

Meikkikerho!

heavymetal Marco ja kuoleman kukka

Kerttuh!

Jonne pedofiili, nekrofiili pappi :) karmein puku!


Jane noita-akka

Tilanne.
 Kaikki meni melkein odotetun hyvin kunnes rupesimme pelaamaan juomarulettia :D Omituisina tunnelman kohottajina olivat neljä pahaa: soija, punaviinietikka, oliivivesi sekä lehmänveri shotit :D Jonnehan tyylikkäästi meni vessan puolelle tyhjentämään mahaansa soija-shotin jälkeen kun Marco taasen kylmän viileästi tyhjensi veret kitusiinsa ilman sen kummempia ongelmia. Siinä jonkun aikaa pelailtuamme alettiin täytämään laseja joko viinalla, kaljalla-viinalla tai siideri-viinalla :D No siinähän se hyvin tulikin ilmi että on se viina vaan viisasten juoma. Sen verran tuli typerehdittyä.



Hieno kynttilänvalo tunnelmakuva
 Loppuiltahan ei mennyt ihan loistavasti mutta olihan tuota hauskaa :D Muistan hämärästi miten riehuimme kutolan tanssilattialla purren(?) kanssatanssioita.. itselläni on purujälet olkapäässä enkä todellakaan tiedä miksi.
Kotimatkallahan kävimme ilmeisesti hesessä missä kuulemani mukaan tiputtelin ranskalaisia enemmän pöydälle kuin suuhun, mikä on todella noloa. Ja tottakai kaaduin naamalleni muutamaa sataa metriä ennen Mikun vihreää taloa ja onnistuin saamaan päähäni KOLON ja jalkani mustiksi ja kävelykelvottomiksi. Käveleminen tuottaa aika käsittämätöntä tuskaa.. Miku oli hävittäny toisen säärystimen jossain matkalla (:D) ja potkaisi kengän vahingossa jonkun parkkikatoksen päälle. En tiedä mitä ihmiset on ajatelleet jos näkivät meidät. Yksi verinen zombi nauraa ja kiipeää hakemaan kenkäänsä takaisin ja toinen huojuu odottamassa. .Ilta päättyi siihen että miku sai talutettua minut ilmeisesti kotiinsa ja paikkasi haavani laastareilla :D Heräsinpä aamulla yhdentoista aikaan mikun sängyltä Mikun jalat melkein suussa .. Happy Halloween!!

1 kommentti:

Mikuikuikelse kirjoitti...

Hohoo, gotta love <3