keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Puukengät ja tulppaanin tuoksu

Eipä ole taas kerennyt paljon kirjoittelemaan.
Saatiinpa sittenkin muutettua itsemme uuteen kotikoloon ja täällä sitä on mukava syödä porkkanoita heh.
No en minä syö porkkanoita, ne on pahojakin :P
Pitänee laittaa jotain kivoja kuvia esille tästä mökistä kuhan jaksan kuvia ottaa ensinnäkin!
Keittiön turkoosi seinä piristää aamuteen juojaa ja yläkerran punainen makuuhuone tuudittaa ihanaan uneen! Tiedä sitten johtuuko maaleista vai mistä mutta täältä kyllä herää joka aamu tosi tyytyväisenä. Ja se on minusta hyvä homma, satunhan olemaan tällainen aamuäreä hirviö aina välillä :-D

Jostain syystä on tämä Kajaanin touhu taas ruvennut kyllästyttämään. Ainahan se on tosin kyllästyttänyt mutta nyt alkaa mennä jo hyvän maun toiselle puolelle tämä touhu. Talvi tuntuu loputtomalta, enkä minä todellakaan ole mikään pakkasesta nauttiva hiihtäjähihhuli joka pää kolmantena jalkana suksii menemään tuolla hangessa EI! Kaupunki on kuollut kuin jeesuksen tukka, eikä täällä ole juurikaan muuta tekemistä kuin maata kotona tai kaverin luona lobotomia potilasta muistuttavassa tilassa, tajuamatta juurikaan mistä päivä alkaa ja mihin se loppuu. Ja tämänkin aivottoman makoilun keskeyttää se, että on koulua! Koulua, josta on mennyt motivaatio ihan täysin, joka on joka päivä samanlaista, jonka keskeyttämisestä seuraa kolmen kuukauden karenssi! Siis kyllä kiinnostaa kyllä kyllä hitto.

MUTTA!!! Olemme keksineet piristysruiskeen tähän kylmään talveen ja masentavan harmaaseen Kajaaniin.
Suunnitteilla on matka pois täältä! hahaa!! Mikä piristäisi paremmin kuin poistuminen näistä samoista maisemista ja samojen naamojen seurasta? Minua piristäisi jo se että pääsisin Iisalmen ohi eteläänpäin edes vartiksi. Mutta nyt repäisemme ja lähdemme kauemmas! Hollantiin vie matkamme tie!

Onhan tässä jo kauemman aikaa mietitty mihin sitä lähtisi, mutta taitaa puukenkien kopina meitä eniten kutsua. Espanja sun muut lämpimätkin maat ovat olleet puheenaiheena mutta sinne pitää varata kauemman aikaa. Maaliskuussa kun meillä on viikon kestävä loma, on hyvä aika tuulettaa aivoja Hollannin kauniissa maisemissa.


Pari hassua kuukautta aikaa säästää rahaa :O Onhan tuota jo vähän kasassa, mutta lisää tarvitaan. Lentoliputhan ne eniten rahaa vie, sinneppäin kun ei äkkilähtöjä menekkään. Voin kuvitella miten Mikun kanssa juostaan ympäri Helsinki-Vantaan lentokenttää suu vaahdoten ja tavarat lennellen.
This is gonna be fun!! Jos joku on innostunut lähtemään seuraan niin ottakkee yhteyttä. Joukossa tyhmyys tiivistyy ja niinedespäin.

Ehkä nämä aivot saavat vielä tuntea lentokoneen paineen päässä ja vapauttaa turhat ajatukset lentokoneen vessanpönttöön. Kiitos. Olisi mukavaa.

Seuraaviin tunnelmiin asti MORO! <3

2 kommenttia:

Samu kirjoitti...

Vois lähtee seikkailee damiin volvolla silmät punaisena. Sen tekeminen saattaa kaduttaa, tekemättä jättäminen kaduttaa enemmän viiskymppisenä..

Mikui kirjoitti...

Tuolla meikä sitten kalastelee <3