perjantai 24. helmikuuta 2012

Nerouden ja Hulluuden raja on häilyvä

Olihan se pitkä tauko, mutta tulipahan pidettyä. Tästä kirjoittelemisesta siis! Nyt vois nostaa kissan pöydälle (tai alas siltä sotkemasta) ja aloittaa uuden ajan avaruushöpinät jälleen kerran. Tamperehhan on tottavie mielenkiintoinen kaupunki ja tänne tultiin, toivottavasti jäädäksemme :) En malta odottaa kevättä ja aurinkoa, enkä varsinkaan SEIKKAILUJA! Tuo lumi ja kylmä ilma rajoittaa hyvin paljon meikäläisen toimintaa ja mielialaa.. Paista paista äitiaurinko ja paista lettuja kanssa! Täällä on niin paljon puistoja, rakennuksia, lampia, puroja ja ylipäänsä hengausmestoja paikannettavana että ratkean!

Viimepäivät on tosiaan mennyt vähän turhankin masentavasti sängyssä maaten, enkä mitään ole oikein saanut aikaiseksi. Hyvä kun jaksaa aamulla vaatteet pukea päälle. En vaan ole talvi-ihminen. Jos talvi kestäisi sen muutaman kuukauden, niin voisin harkita asiaa uudelleen, mutta tällä puolenvuoden mittaisella koomalla ei ole mitään tekemistä hauskuuden kanssa! Tahtoo metsään ja tamppaamaan! Enkä tarkoita todellakaan mattojen tamppausta. heh.

Tämä oli nyt vain tämmöinen hiljaisuuden rikkova pään aukeaminen, joten tulevaisuudessa on sitten luvassa ehkä jotain mielenkiintoisempaa :--)


Tässä tähän loppuun tämmönen aiheeseen täysin liittymätön piirustus.
Olkaa hyvä!cya

Ei kommentteja: