maanantai 27. helmikuuta 2012

Lämmintä piisaa

Aamu alkoi mukavasti valtavalla pettymyksellä! Eilen ostamani, täksi aamuksi tarkoitetut pekonini, olivat yön aikana hävinneet parempiin suihin! Minä vielä heräsin hyvällä mielellä, että nyt on pekoni aamiainen pitkästä aikaan, MUTTA EI! Iki-ihanat kämppäkaverit olivat yölliseen pikkunälkään napsineet minun rakkaat lihasuikaleeni naamareihinsa! Siinähän oli sitten aamu pilalla, hittolainen.

Kaaosteoria näytti voimiaan vielä päivän edetessäkin. Nyytiläinen säikähti Nipsua niin kovin (täysin syyttä tosin) että juoksi suoraa päätä Teemun kalliihkolle tietokonetuolille ja Kusta Lorotti sitten jumalattoman paniikkilammikon tuolin kautta lattialle :) sitähän siinä sitten siivoiltiin ja päiviteltiin hetkinen...

Noh, illemmalla tuli sitten hieman mukavampia tapahtumia vastaan.
Kreikkalainen ystävämme Theo otti yhteyttä ja lähetteli meikäläiselle hurjasti kuvia minun ja Mikun viimekesäiseltä ,sitäkin hurjemmalta Kreikan matkalta :-D Oli mukava jutella pitkästä aikaa ja melkein tunsinkin sen, jo hieman tuskallisen kuumaksi käyneen Kefalonian ilmaston ihollani.

keijukaiset 
aika vakavat keskustelut vissiin rannalla :D


Theoon tutustuminen oli kyllä onnenpotku :)
Pyöriskelimme ympäri vuoristoja autolla, (kyllä, kreikkalaiset ajavat HYVIN kovaa mutkaisilla vuoristoteillä ja välillä kyllä vähän pelotti henkikultani puolesta) kävimme pääkaupungissa Argostolissa, tippukiviluolassa, simpukkaisella rannalla ja vaikka missä muualla ! Theo esitteli paljon paikallisia ruokia ja oli kuin paraskin turistiopas. Voi että oli kyllä mukavaa :)

Jos jaksaisin rueta kertomaan siitä helvetillisestä kuumudesta ja niistä hirveistä ötököistä sun muista ällötyksistä, saisin kyllä aikamoisen tarinan kasaan, mutta säästän nyt omaa ja mahdollisten lukioitten aikaa ja mielenterveyttä ja pitäydyn vain muistelemaan niitä hyviä hetkiä. Aika kultaa muistot ja niin eespäin.

Nyt kun olen tässä päivän viettänyt koneella öhisten, niin on aika painua sosiaalisoimaan ja viihdyttämään vieraita. Iloiseksi yllätykseksi pojat kävivät kaupassa ja toivat minulle peräti 2 pakettia pekonia :D nyt voin mennä nukkumaan hyvillä mielin ja iloiten siitä että saan aamulla pekonit pöytään <3

Nyt kaappaan olusen ja painun sosialisoimaan!

hellurei!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi meikän kommentit sulle ei ikinä näy? Veikkaan että ei tämäkään, mutta kirjoitanpa silti. :))) Mutta siis point being, aletaan kesällä pitää jotain hurjaa yhteisblogia ja otetaan uskomaton määrä kuvia ja tsaibaillaan eri paikoissa ja purrr.

Ps. Todistan, etten ole robotti. Missä nimikenttä? Olen san Miguel.