tiistai 19. lokakuuta 2010

Gasmask on!

No mehän Mikun kanssa taas innostuttiin. Tuli Varustelekalta pukettia postissa, joka sitten innoitti minua uuteen blogimerkintään! Jo teoriatunneilla oli meillä aika rauhaton meno ja sensijaan että olisimme keskustelleet erillaisista tarjoilumenetelmistä, me suunnittelimme ensikesäksi omaa venettä! Olihan meillä hienoja (lue huonoja) piirustuksia ja kaikkea, mutta tuntui että niidenkin pääidea oli vain oma merirosvolippu... Itsehhän tunnen olevani hyvinkin aikuinen ja vakaa persoona, eikö kuulostakkin siltä? Mikuakaan en syyttäisi liian vakavana olemisesta :D

Eniveis, minun täytyy esitellä Mikun hulvaton koira Nox (Nosferatu), sillä sitä ei yksinkertaisesti voi jättää huomiotta, vaikka sen olemattomuutta välillä toivoisikin. Päätin elukkaa havainnollistaakseni kaivaa vanhasta matkalaukustani minun ja Mikun sodanaikaisia kuvia, joissa olemme salaisessa soluttautumistehtävässämme Saksalaisten seassa. Muistona niiltä hulluilta ajoilta, minulla on vain nämä pari kuvaa,  kaasunaamari, sekä koppalakkini. Mikulle propsit hyvinsäilyneestä karvalakista!

Nox ja Mikuikui. Tällä reissulla löydettiin aikakone (jos joku ihmettelee nuorekkuuttamme)


Sillonki oli tuo Hitler hiusmuoti näköjään

Tässä täysvarustus päällä ja tantereelle menossa


Löyetiin salakapakka. Miku hieman huppelissa

Noxin kamuja tämä tässä. Samaa kieltä eivät puhuneet mutta ymmärsivät toisiaan. Kaatui rintamalla.

Koppalakkini merkki tässä näin pelotteena teille
Olihan ne aikoja ne. Noxilla vieläkin havaittavissa omituisia tapoja ja käyttäytymishäiriöirä, mutta kai ne siitä ajan kanssa. Nykyjään lepponen kaveri eikä rintamalle ikinä yksin jättänyt! Hullu oli meidän soluttautumistehtävä (josta en saa puhua enempää) ja kyllähän me siitä kunnialla selvittiin! Arpia jäi niin mieleen kuin ruumiiseenkin , mutta ei vastustajillemme ei jäänyt edes sitä. HAH!

auf Wiedersehen!


 Netistähän me nuo päähineet sun muut tilattiin kun eihän kukaan mihinkään aikakonehömppään kuitenkaan usko :D
(Tai niin ainakin toivomme, paljastua kun emme näinä päivinäkään saisi) (ps:meitä tarkkaillaan)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ootte ihania, voisin tulla seilaamaan kanssanne merirosvolaivaan! -Nani ;)

Samu kirjoitti...

Soluttautuminen saksalaisten riveihin sirppi & vasara-releillä tekee tehtävästä entistä jännittävämmän..

Dumbo kirjoitti...

Sepä siinä onkin ideana! mikä muu osa tässä minun tarinassani sinun mielestäsi kuulostaa normaalilta ja realistiselta :D Hyvä että edes joku huomaa yksityiskohdat!

thanks samu!