keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Eläintarhassa kahvittelemassa

Enpäs ole koulukiireíltäni nyt vähään aikaan kerinnyt kirjoittelemaankaan! Nyt kerrankin siihen hetki liikeni, ennen kuin on poistuttava takavasemmalla, elikkä sängyn pohjalle. On tuo tarjoilijan homma aika voimia vievää, varsinkin kun meitä ei tällä hetkellä ole montaa. Huomenna pyöritetään Kisälliä sitten kahden tarjoilijan ja luultavasti myös parin kokin kanssa. Hohhoijaa, ihan kun siellä ei olisi muutenkin hirveä hälinä ja hilske.

Otinpas sitten vähän väliä arkeen ja päätin liikuttaa itseäni (autolla kylläkin).
Kävinkin sitten vierailulla prikaatin synkässä metikössä! Kahviakin sain ja autoin Ellua etenemään Crash kolmosessa :D Raukkka ei päässyt siitä moottoripyöräkentästä eteenpäin.

Aikamoista eläintarhaa se Ellu siellä pitelee pystyssä ihmekyllä! Heti ovella tulee hirmuinen kissavyörymä puskemaan kenkiä  ja tärisemään. Niitähän on yhteensä kuusi naukunaamaa! Otin sitten hulluna kuvia mutta laitanpa esille kaikista parhaimmat.






Harmi (haisee kuolemalle kun sitä silittää ja se innostuu)

Nekku. vanha ukko

Nälkäinen Reino

Poseeraava Reino

Poliisikissa Roki

Matala neiti Ronja


Hirveetä vilinää nuitten ronttien kanssa. Kokoajan joku on sylissä karvaamassa ja kehräämässä, samalla kun joku vie herkkuja kädestä, yhden purressa varvasta :D Ja yksi haisee.

Sindy eli Simo eli Simppa



Oli kiva vierailla!  hoblaa!

Ei kommentteja: