sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Herkkuja ja hyvää mieltä

Enpäs ole hetkeen kerinnyt taaskaan kirjoitella tänne, kun nyt on ollut kaikenlaista hyvää ja pahaa.
Hirveä inspisaalto iski minuun ja sain jotain jopa kätöislläni tehtyä! Cernit massa on kyllä hauska asia! Teinpä siis hassuja koruja tässä tylsyyteeni ja tulihan niistä aika veikeitä. Jos innostaa niin voin myydäkkin noita, koska minusta tuntuu että kaikki laatikot vielä jossainvaiheessa täyttyvät tekeleistäni. Laittaapi vaikka sähköpostia : pikku.piipuli@hotmail.com tai soittaa mikäli puhelin-numeroni omistaa :) Tässäpä siis esittelyssä muutama valmistunut yksilö.



tätä en kyllä myy! mutta voin tehdä saman tyyppisiä uusia kyllä





Tässä on mennyt viikko, välillä mukavasti ja välillä ei niin mukavasti, mutta jokatapauksessa loikoillessa.
Mukavaa vaihtelua rankoille koulupäiville tämä lomailu. Aamulla sitten takaisin Kisälliin tarjoilemaan.
Oman mukavan paniikkihäiriö diagnoosini innoittamana piirsin myös kyseenalaisen kuvasarjan hyvästä mielestä. Kuvathan ei ole milläänlailla kantaaottavia tai mitään muutakaan kovin syvästi ajatelua, vaan ihan vain nopeahkoja raapustustuksia muutenvaan. Älkää siis ajatelko mitään typerää tai vetäkö outoja johtopäätöksiä kiitos!



Sen verran voin paniikkikohtauksistani avautua, että ei ole mukavaa hommaa ollenkaan se.
Toivottavasti koulussa menee hyvin nyt lääkintää saatuani. Toivoa sopii ainakin. Toistaiseksi on hyvä olo ja jees mieli, että eiköhän se tästä. Ei siitä sen enempätä siis.

Kohta sitä päästään meijänkin perhettä muuttamaan! Porukoitten pihalle on noussut kivan näköinen uusi omakotitalo (tai ainakin seinät on pystyssä, sisällä tuskin nyt on vielä hirveän hienon näköistä) ja meidän tuleva pieni mökkimme näyttää sen takana ihan piharakennukselta :D Mutta siltikin odotan muuttoa innolla! Ajatella, ihan oma talo! JES! Ja saahan maalata seinätkin miten tykätään ja oma piha ja pihasauna ja kaikkee! Pääsen leikkimään kunnon kotivaimoa ja laittamaan ruokaa miekkoselle omassa pikku keittiössä. Kakkukestejä ja saunailtoja lupaan pitää! Jos jo jouluksi sinne pääsisi niin ilosta vingahtaisin!

Kerrankin kun tulot nyt hieman nousivat työvoimapoliittisen koulutukseni johdosta, päätin ilahduttaa itseäni Ebayn ihanalla maailmalla. Tilauksessa onkin jo muutamia mukavia talvilämpöisiä vaatteita :) Niistä laitan ehkäpä kuvaa postin saavuttua.

Kissat tosin eivät rahan tulosta yhtään hyötyneet. Heräsin nimittäin todellisuuteen ja huomasin mitä hirveitä plösöjä nuo katit on! Ei ihmekkään, sillä laskeskelin että meidän kolme kissaa syö melkein 2 kertaa enemmän ruokaa päivässä kun Ellun ja Arin 6 kissaa .___. Elikkä voitte kuvitella millaisia palloja nuo on nykyjään. Kissat siis joutuivat ainakin tilapäiselle laihdutus kuurille ja nyt ne saavat pari kertaa päivässä tietyn verran kuiva ja märkäruokaa, sen sijaan että se jumalaton kuivaruokakuppi (joka tyhjenee yleensä päivässä) olisi kokoajan lattialla. Nyt ei sitten voi keittiöön mennäkkään ilman että kaikki kolme hullua ei pyörisi huutaen nilkoissa kamppimassa milloin minnekkin. Kyllähän sitä tämmöinen heikko luonne aina välillä innostuu heittelemään makkaraa nassukoille, mutta kyllä se nyt on vaan niin, että katit on saatava vähän normaalimpiin mittoihin. Olivat sitten tyytyväisiä tai ei, terveys on pääasia.

Huh eipä tänään sitten varmaan muuta asiaa ollutkaan. Tulihan tässä jo vähän vuodatettuakin.

Lopuksi kuva vielä ihanasta pikku lahjasta millä Jaakko minua yksi kaunis päivä ilahdutti <3


Ei kommentteja: