maanantai 11. lokakuuta 2010

Hallin haikeat hautajaiset

Tulipahan nekin kinkerit vietettyä! Populaa oli halli pullollaan ja meininki (ainakin alkuillasta) mahtava. Hallin kohtaloa ajatellen, mieiala oli aikalailla tasaisen korkealla ja olihan ne bileet jo hyvinkin saatu käynnistettyä kun saavuimme noin 3 - 4 aikaan paikalle. Itsehän join alkuhetket limukkaa, takavasemmalta hiipivän pienen pahanolon takia, mutta alkoihan se olut minullekkin illanmittaan vähän maistua. Rellestämään en kyllä jaksanut ruveta ja hyvä niin, sillä paikat olivat kyllä sunnuntaina niin kipeät etten olisi mitään kankkusta siihen päälle jaksanut enää ottaa.



Porukkaa tuli paljon!



Etelän heebot


Keskittynyt katse kyllä





Edezz


Kuka se siellä esittelee illan juomia!



Ei nyt niin hirveän juhlivia ilmeitä :D

Tottahan toki pihalla piiritettiin puu hautakynttilöillä ja oli oikein hautajaispuhekkin!  Piirissä oli laskujen (ja minun muistini) mukaan vähän vajaa 70 ihmistä. Voin toki olla väärässäkin, kun tuo muisti ei aina pelaa ihan toivotulla tavalla.. Lauluna kuulkaa korpemme kuiskintaa ja kolmen sekunnin hiljainen hetki hallin muistoille.
Ei tänätalvena pojat enää sisätiloissa rullailekkaan. Tervetuloa vaan Hunajakujat ja muut mukavat perhana!





Vielä muutama kuva itse hallista. Enpä älynnyt enempää ottaa, ja kamerankin vein hyvissä-ajoin autoon piiloon, ennen kaikkien rymyämisvaihetta. Kerrankin ajattelin ennen kuin toimin ja Jaakon kamera säilyi ehjänä.





Mahtavan tökeröhkö muokkaus kisoista, mistä en tietenkään älynnyt jostainsyystä ottaa enempää kuvaa. Olen ääliö




Kemut menivät muutamaa haaveria lukuunottamatta ihan mukavasti. Nilkkaani napsahti ikävästi lauta, jonka seurauksena en vielä nyt maanantainakaan ole pystynyt kävelemään kunnolla, ja sattuipa joku apina kaatamaan sohvankin millä istuin, joten selkähän on sitten kuperkeikan takia ihan tohjona. Huomenna sitten virkeänä tarjoilemaan Kisälliin nilkuttavana ja muutenkin semi vammaisena. Aina minuun osuu, olinpa itse syyllinen tai en. Kiitos maailma siitä.

Kiitos kinkereiden järjestäjille!

1 kommentti:

Samu kirjoitti...

R.I.P halli. Oi kumpa oisin saanut olla mukana.. Itsekin pitänyt värkkäillä jonkinlainen kuvareportaasi hallista. Tapahtuu ehkä joskus..