torstai 21. lokakuuta 2010

Löytöpaitaa

Olenko kertonut koskaan, miten paljon rakastan isoja kotipaitoja? PALJON! Tykkään hirveästi isoista ja pehmeistä villapaidoista joihin voi kääriytyä lämpimään, kun ulkona riehuu pahin pakkanen ja lumimyrsky. Yksi kaunis päivä käytiin Mikun kanssa kiertämässä hyvinkin paikallinen kirppari, olikohan nimeltään Vanha aitta tai Tavara aitta tms. Tällä reissulla löysin (huomattavan huokeaan hintaan) 2 huippua tursotus paitaa. Alkoi jo tuntuakkin vähän epämukavalta, kun olen käyttänyt H&M:ältä ostamaani harmaata villatakkia yhteen putkeen siitäasti kun sen kaupasta kotiin toin :D Mitenkähän kauan siitä jo on? en halua edes ajatella, mutta se oli kyllä rakkautta ensi kosketuksella. Siinä on vielä niin söpö tyttömäinen muotokin!

Otinpas sitten löydöistäni kuvia, luultavasti vain omaksi ilokseni, mutta kiva jos jotain muutakin kiinnostaa. Oli hauskaa taas Photarin kanssa ja päädyin tämmöiseen tosi spesiaaliin muokkaustyyliin :D Nauroin jo täällä itsekseni miten kauhean ysärimäisiä mainoskuvia näistä tuli, mutta pääasia on että on hauskaa. Katsokaa ja naurakaa, tarvittaessa itkekää..


Kuva 1. H&M villatakki-ihanuus




Kuva 2. Harmaasävyinen superlämmin pusakka. Kelpaa röllöttää ja juoda teetä tämä päällä!



Kuva 3. Tässä on kyllä värit vähän pyllyllään. Paita on oikeasti sinertävämpi
ja paljon kirkkaampi. Minusta ihan huippu kuvio eikä nukan nukkaa missään!
Lisäksi vähän glitterlankaa siellä täällä :D
 


Saapi nähdä elävätkö nuo paidat alkuperäisen muotoisena kauankin kaapissani ja päälläni vai innostunko vielä joskus ompelemaan niistä jotain hämmentävää. Nyt on taas talven tullen alkanut kiinnostamaan vaatteitten ja kaiken muun näpertely ja kohta aloittelenkin uuden talvitakin ompelua! Kankaan jo jopa sain ostettua (ale-laari paras laari) ja vaikka siinä onkin valmiina ohuehko toppavuori, ajattelin käydä vielä myöhemmin ostamassa jonkun lämpimän fleese-kankaan ja tuplavuorettaa takin että varmasti tarkenee koko talven! Onhan nyt luvattu sitä kylmintä talvea tuhanteen vuoteen o___o

Mutta takista lisää myöhemmin. Toivottavasti saan sen tehtyä ja siitä tulee hyvä :)

Hyvää yötä, varo pöytää!

Ei kommentteja: