maanantai 27. syyskuuta 2010

Oulu tour

Käytiin harrastelemassa pikku matkustelua ja saavuimmekin turvallisesti määränpäähämme Ouluun!
Matkan syynä oli siis sukulointi, mikä jäikin aika lyhyeksi vierailuksi matkamme viivästymisen takia.. Matkaanhan piti luonnollisesti lähteä jo aamupäivällä, mutta jostain syystä lähtöajankohta olikin neljän jälkeen päivällä, huoh. Ikinä ei nämä aikataulut pidä meikäläisillä :D

Matkaan kuitenkin päästiin ja jopa perille asti ilman ongelmia. Matkaeväänä oli limpparin lirut ja aski salmiakkia. Onneksi perillä odotti hieno päivällinen ja hyvää oli!






Kivoja maisemia riitti kyllä matkalla.




Ihmettelin kun tänäkesänä Kajaanissa näkyi peräti 5 korppia, mikä on suhteellisen harvinaista täälläpäin, mutta suorastaan järkytyin, kun Oulussa niitä lenteli noin viidensadan pään porukoissa taivaan täydeltä. Harmi kyllä kamera jäi autoon, enkä niistä saanut kuvia. On ne silti kyllä isoja ja hienon näkösiä elukoita.


Paluumatkalla alkoi tottakai olla sitten aika pimeää, joten sain hyvän tilaisuuden näpsiä hauskoja kuvia :D









Kyllä! Mínulla oli hauskaa kameran kanssa :D Kunnes akku loppui JUURI KUN OLIN PÄÄSEMÄSSÄ VAUHTIIN!! No ehkä se oli ihan hyvä juttu, sillä luultavasti koko blogi ja tietokone, kamerasta puhumattakaan olisi ihan täynnä samanlaisia kuvia, joita kuitenkaan kukaan ei edes jaksaisi katsoa.




Oltiin kyllä parhaaseen aikaan liikenteessä, näin niinkuin hirviä ajatellen. Syksy, Pimeää, Vasta alkanut hirvestys aika. Hell yeah! Todellisena yllätyksenä emme kuitenkaan nähneet hirven hirveä koko matkalla! Onneksi. Kivempi katsella hirvosia telkusta kuin tuulilasista puoliksi ulkona, puoliksi sisällä ja tehostavan veriläiskän kanssa.
Mitä nyt tietä tarkkailin niin oli kyllä useampi kuin kymmenen random jarrutusjälkeä näkyvissä. Kaikilla ei ilmeisesti ole ollut niin hyvä tuuri kuin meillä.

Ketun kerkesin vilaukselta nähdä tienposkessa. Oli kyllä pulska ja punainen kaveri. Tämä repolainen oli ilmeisesti saanut selville miten ne pihlajanmarjat saa puusta nassuun :) Oli vaan niin nopea välähdys etten kerinnyt edes kameraa sanoa, saati ottaa sitä laukusta ja näpsäistä kuvaa..

Kivahan se oli täältä elävien hautuumaalta päästä välillä pois tuulettamaan kalman haju vaatteista.
Huomenna sitten reippaana Kisälliin tarjoilemaan! See Ya!

Ei kommentteja: