torstai 23. syyskuuta 2010

Hello Yellow

Aamu alkaa lämpimällä ja keltaisella, nimittäin sillä kun Nyyti päästää hätäkuset minun päälle säikähtäessään Nipsua! Toinen on niin pieni ja kaikki aina kiusaa. Noh en jaksanut rueta heti siivoomaan niin nyt Jaakko nätisti nukkuu lätäkön vieressä. Toivottavasti se ei unissaan kierähdä minun puolelle sänkyä..

pieni ja syyllinen



Ensimmäistä kertaa varmaan puoleen vuoteen heräsin näin virkeänä! Suorastaan AD/HD:maisena.
Tosi levoton olo ja pitäisi päästä äkkiä pihalle, vaan kaikki ystäväiset ovat koulussa, töissä tai nukkumassa V__V ärsyän.



ensin keltainen, sitten vihainen
 Vaikeeta tämä tytöttömyydestä kouluun tottuminen. Tuntuu että aika ei riitä mihinkään, eikä mihinkään ole aikaa, eikä varsinkaan saa mitään aikasesi! Ja aamut on niin vaikeita että meinaa monesti jäädä se lähteminen välistä, kun nukahtaa istualteen teekupin ääreen.

Tukia odotellessa aika ei taas kulu millään. Ennen puoltakuukautta tili on tyhjä ja itkettää.
Onneksi tuota koulua käydessä saa sentään muutaman saturaisen enemmän massia kun työttömänä. Saa kissatkin vähän laadukkaampaa ruokaa :D

Vois kyllä sienestämään lähtä kun tätä energiaa riittää! luulisi olevan hyvin pinnassa nyt kun on satanut ja kaikkea :) Kuitenkin kerään myrkkysieniä ja myrkytän kaikki tutut minun mahtavilla sienisooseillani..
i hope not!

Nyt menee tämä jalkojen vipatus niin kovaksi ettei kertakaikkiaan jaksa istua enää paikoillaan :D pakko päästä pihalle ja vauhdilla! Voisi ottaa vaikka kameran mukaan, jotta sais jotain kivaa matskua tännekkin. Mikäli siis eksyy johki outoihin tilanteisiin ja paikkoihin..

seo moro!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

SONJA SUN UUS TUKKA ON AIVAN IHANA!!!!<3____<3 T. Lellu

Dumbo kirjoitti...

kiitos :D