perjantai 10. syyskuuta 2010

Time travelling!

AUTO HOMMIA!

Pitäähän sitä välillä katsoa ajassa taakseppäin, eikä kokoajan puskea naama edellä kohti uusia ulottuvuuksia.
Aika pyyhkii hillitöntä kyytiä etiäppäin ja välillä on ihan mukavaa muistella mitä kaikkea sitä on/ja ei ole saanut aikaiseksi..

No toissakesänä ei juurikaan tullut saatua aikaiseksi yhtään mitään, Mutta päivät olivat kuitenkin täynnä mitä omituisimpia paikkoja ja retkiä.

Unohtamatta omituisia ihmisiä, joita tuli ehkä ihan vähän, ihan liian kuuluvalla äänellä kommentoitua..

ukkoslinnulla pimeyteen

Tässäpä vasta ajoneuvo! Liikkuu kuin linnun kuuluukin, eli sulavasti ja tyylillä. Tyylikkäästi kyllä upposi palkkarahoja bensaan, aika janoinen kaveri kun on. Mutta eipä sillä väliä! Hienoja retkiä, hienoja kuvia, hienoja kahvilareissuja, hienoja aikoija indeed! Mukava kesä ja paljon hienoja autoja tuli nähtyä ja kuvattua!
Ja kyllähän meidätkin nähtiin, kuka nyt tuollaista kaunokaista voisi jättää huomiotta?


stadin cruising

Ja tässäpä itse auton hallitsija omistaja. Vaikka kuva saattaisi antaa muuta ymmärtää, niin auto on hyvinkin parkissa turvallisesti ja ystäväni Samu siirtyi jossain vaiheessa takapenkille nautiskelemaan amboniaan :D
Muistaakseni sama päivä, kun ensimmäisen kerran hyppäsin foordin rattiin. Minut suorastaan pakotettiin kuskiksi, vaikka olikin vähän jännäkakka housussa( samu  ja jaakko joivat ja minähän vahingossa jäin ainoaksi kuskikuntoiseksi). Auto kun oli lähes yhtä leveä kuin pitkä ja ratti pyörii lailla ruletin. Aluksi hieman rystyset valkoisina päräyttelin pois pääkallopaikalta mutta kyllä se homma sitten alkoi pikkuhiljaa luistamaan. Ei jenkin voittanutta!







Tässäkin muutama kuva cruisingeista. Ylempänä stadin cruisingit mutta luultavasti kuukausi-kaksi eteenpäin, ja alempana forssan kokoontumisista ulosjonotus meininkejä. Jonot oli pitkät ja ihmiset outoja!


Idyllinen kesäkuva near by hietsu

Tulihan sitä perkele ajeltua ihan mukavasti kesän aikana! aika tunnelmallinen kuva ellen sanoisi.





No Kajaanissahan me saatiin (lue: minä sain) meidän mondeon halvaantumaan matinmäkeen... Olin vielä ovelana ja katselin tietä kauemmas että '' minä käännyn tässä ettei jäähä kiinni tuonne, kun tuo tie näyttää niin huonolta''.. no terve siihenhän se auto sitten jumittui.. Olihan se aika hupaisaa hommaa, Keken kanssa istuttiin autossa, kuunneltiin musiikkia ja naurettiin hysteerisesti. Avuksi saimme ensin Jonnen, ja kun hinaaminen pihalta löydetyillä johdonpätkillä(!) ei onnistunut, tuli Ile ja Paukku vielä avuksi..vaikka toverit toivatkin mukanaan hanskoja ja tukkeja ja vaikka mítä tarpeistoa, tilanne oli suhteellisen epätoivoinen.


Ne on taas näitä päiviä


Kaivettiinhan me sitä mondeota ylös joku 4-5 tuntia tuloksetta. Olihan se tietenkin uponnut pohjaa myöten mutalällyyn ja loppuvaiheessa toinen eturengas (joka kuvassa näkyykin) ei suostunut edes hievahtamaan. Tarina kuitenkin loppuu hyvin sillä jonnen rakas äityli tuli miesystävänsä kanssa riuhtaisemaan HUMMERILLA mondskan ylös ulosteesta :D oli se kyllä näky.

Ajettiinhanme koko episodin jälkeen vielä perus kauppakatubilis mutaisella ja haisevalla autollamme.
Kyllä ihmisiä kovasti nauratti.

2 kommenttia:

Samu kirjoitti...

http://www.akuankka.fi/image/wiki/1575/16ddab_313_akupedia.jpg

Dumbo kirjoitti...

:D osuva kuva