keskiviikko 22. syyskuuta 2010

red, red, red

Vaihdoin onnistuneesti blogini taustaväritystä ja samalla sain huiman päänsäryn loppumaan lämpimän teen ja Cappucino suklaan avulla. Päänsärkykin luultavasti johtuu tästä masentavasta syysilmasta ja tihkusateesta. Älkää olko huomaavinanne typeriä kirjoitusvirheitä btw.. Onneksi alkoi ihana pikku loma! Maanantaihin asti saa lekotella ja rellestää ihan vapaasti, tosin se on hieman haastavaa rahatilanteen huomioon ottaen..

Mikun kanssa käytiin palauttamassa 8 pussia limpparipulloja, mitä sen porukat oli jemmannut vissiin pitemmänkin aikaa :-D Rahaa tuli sen verran, että kotiin saavuttuani ja avattuani naamakirjan, (yhyy) Miku laitteli välittömästi viestiä ja kertoi päättäneensä että tänään juhlitaan! Minultahan ei henkilökohtaista mielipidettä edes kysytty, vaan Miku sanoi jo sumplineensa asian puolestani.. Noh eipä sitten jääny minulle mitään turhaa ajateltavaa, go with the flow ja niin eespäin..

Tänään ei kyllä ole mitään erikoisempaa tapahtunut. Käytiin hengailemassa eläinten hautausmaalla ja sese vasta oli hämmentävää! En ymmärrä miksi ihmiset päällystää elukoittensa haudat mitä omituisimmilla ja ahdistavimmilla tavaroilla!? Oli vaikka minkä näköistä koira patsasta ja koristetta ja vaikka sun mitä.
Ja hautausmaan kunnosta voisin kyllä ylläpitäjille pari sanaa sanoa! Mitä järkeä on pitää muutenkin rikkinäistä porttia kiinni jos kaikki ympärillä oleva aita on jokatapauksessa kaadettua, lahonnutta ja umpeenkasvanutta? Poluista haudoille ei ollut paljon jälellä kun kaikki mahdollinen kasvusto on peittänyt sen, useimmat haudat ja kaiken muunkin mikä maassa makaa. Eli siis rämmittiin hautausmaalla missä kaikki oli rikki, umpeen kasvanutta, vetistä tai pelottavaa V____v Soronoo ei meikää kyllä niillä huudeilla uudemman kerran näy! Harmi ettei kamera tullut mukaan, olisi vaikka voinut pariin kauhuleffaan ottaa matskua :-D

Päivä se tästä vielä etenee ja minä etenen Mikun poikatyttöboxiin vaikuttamaan. Sii juu leidör alligeidör!!

Hehkuvan punainen hautuumaapuupää

Ei kommentteja: